کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319383 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

دامین ؛ چالش جدید شرکت‌های بزرگ

 

امروزه آدرس‌های اینترنتی به روزنامه رسمی و پیشانی شرکت‌های بزرگ تبدیل شده است و یافتن اطلاعات جدید از طریق آنها صورت می‌گیرد.

به گزارش سافت گذر ؛ آدرس‌های اینترنتی منبع رسمی دریافت اخبار شرکت‌ها به حساب می‌آید. اما چگونه می‌توان به آدرس‌های اینترتی اعتماد کرد ؟ کدام آدرس اینترنتی آدرس رسمی یک شرکت است؟

دامین‌ها امروزه به چالش جدید شرکت‌های بزرگ تبدیل شده‌اند . یک آدرس اینترنتی ممکن است دقیقا به نام یک شرکت معروف و شناخته شده باشد ؛ اما به آن تعلق نداشته باشد. ممکن است این آدرس توسط فرد یا افرادی برای کلاه برداری و یا حتی کارهای معمولی ثبت شده باشد. اما زمانی که در اینترنت جستجو می‌کنید با این آدرس برخورد کنید.

حالا شرکت‌های بزرگ به فکر در اختیار گرفتن تمامی آدرس‌های با نام این شرکت و یا آدرس‌هایی که به گونه‌ای به آنها مربوط می‌شود، هستند. به عنوان مثال مایکروسافت خواهان در اختیار گرفتن تمامی دامین‌های با نام "windows  " ، "xbox  " ، " docs " و " Microsoft" است.

همچنین این شرکت در تلاش است دامین های " azure " ، "Hotmail " ، "skydrive " ، " skype " را از آن خود کند.

شرکت‌های بزرگ دیگری؛ همچون گوگل در صددند که دامین‌های که به نام این شرکتها گره خورده است را به مالکیت خود در آورند. " android " ، " chrome  " ، cloud " ، "lol " ، "vip" و "wow " عنوان دامین‌هایی است که گوگل به دنبال آن است.

آمازون  هم سعی دارد دامین‌هایی که به طوری به نام این شرکت مربوط است را مانند : " book" ، "fire " ، " music " ، " movie " و " free " در اختیار بگیرد.

البته در اختیار گرفتن یک دامین هم به این راحتی ها هم نیست و برای گرفتن هر دامین باید مبالغ هنگفتی هزینه کرد.

News.com گزارش داد که هر متقاضی مجبور به پرداخت 185.000 دلار در هر بار، و یا حتی بیشتر است تا به  " ICANN " نشان دهد که آنها می‌توانند نامی با این دامنه را دراختیار بگیرند.

 " ICANN " با مشاهده و بررسی برنامه کاربردی که شامل علامت تجاری و کپی رایت می‌شود، نتیجه را اعلام می‌کنند.

یررسی این روند بسیار طولانی خواهد بود به عنوان مثال درخواست‌های شرکت‌هایی که در بالا اشاره شد در سال 2013 به نتیجه خواهد رسید.

 

  

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 9568 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: سافت گذر تاریخ خبر: 1391/03/25 تعداد مشاهده: 2070
سافت گذر